Plata in intermediul site-ului www.laserartdesign.ro se poate efectua prin 2 modalitati:

– ramburs la livrarea coletului
– in avans, prin card bancar (Visa, Maestro, MasterCard)

RAMBURS

Dacă preferi să plătești contravaloarea comenzii atunci când comanda este livrată la adresa indicata, selectează metoda Plată prin ramburs.

În astfel de cazuri, avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ți rambursa suma in cazul unui retur. Pentru a ni le furniza, accesează secțiunea cu Formular retur. După primirea acestor informații, vom procesa rambursarea. Atenție: contul bancar trebuie să fie deschis la o bancă din Romania.

Plata online cu cardul

Plata cu cardul se realizează prin intermediul PlatiOnline. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele laserartdesign .

Nota!

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.